top of page

Chiropractische zorg voor het hele gezin

Gezonde, gelukkige gezinnen creëren gezonde, gelukkige gemeenschappen.

Baby - Kinderen - Volwassenen - Gezinnen - Huisdieren

Welkom bij Aion Studio!

 

Wij zijn gespecialiseerd in chiropractische zorg, wat u een unieke mogelijkheid biedt om het volledige potentieel van uw lichaam te benutten en optimale verbindingen te creëren. Via onze praktijk streven we ernaar om uw aangeboren helende vermogens aan te spreken, waarbij we een harmonieus evenwicht en uitlijning van uw fysieke, emotionele en energetische welzijn bevorderen.

 

Wij geloven dat door een diepe verbinding met uw lichaam te creëren en te luisteren naar de signalen die het geeft, u een transformerende reis van zelfontdekking en persoonlijke groei kunt beginnen. Ons team van professionals staat klaar om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft om uw inherente potentieel te ontsluiten en een werkelijk optimale staat van gezondheid en vitaliteit te bereiken.

 

Wanneer ons zenuwstelsel in balans en optimaal functioneert, heeft dit een positieve invloed op onze waarneming, besluitvormingsprocessen en reacties in alle aspecten van ons leven.

Getuigenissen van patiënten

Cora says: 

"Onze zoon ( 24 jaar) ervaart veel angst en spanning in zijn leven. Na een behandeling van Lise is hij vrolijk en ontspannen en lukt het hem beter om grip te houden op zijn leven."

Chiropractie

spine with flowers illustration art

Chiropractie richt zich op het herstellen en verbeteren van de normale functies van het lichaam, in plaats van zich uitsluitend te richten op specifieke aandoeningen of ziekten. Het lichaam heeft een aangeboren vermogen om zichzelf te genezen. Verstoringen in dit natuurlijke genezingsvermogen treden op wanneer het vermogen van het lichaam om zich aan te passen aan de stress van het leven, milieuverontreinigende stoffen en traumatische gebeurtenissen wordt aangetast.

 

Deze verstoring in het vermogen van het lichaam om effectief te communiceren, wordt vaak veroorzaakt door dysfuncties die interfereren met het normale functioneren van het zenuwstelsel. Door middel van chiropractische technieken kunnen deze interventies veilig en effectief worden verwijderd, waarbij specifieke methoden worden toegepast die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke persoon.

Door deze interferenties te elimineren, kan het zenuwstelsel van het lichaam optimaal en volledig functioneren.

 

Chiropractie erkent dat ware genezing VANUIT het lichaam zelf voortkomt. Het is door het herstellen van de natuurlijke balans van het lichaam en het verwijderen van interferenties in het zenuwstelsel dat het lichaam zijn aangeboren genezingsvermogens volledig kan uiten.

Hoe we werken

Voor alles wat nieuw is, zit de eerste keer altijd vol verrassingen. We streven er altijd naar om ervoor te zorgen dat onze patiënten zich comfortabel en op hun gemak voelen tijdens hun behandelingen. Als er nog iets is wat je wilt weten over onze praktijk, aarzel dan niet om het te vragen!

Voor het eerste bezoek:

Na het online boeken van een afspraak, ontvangt u intakeformulieren die u voor uw bezoek moet invullen.

Bij de eerste ontmoeting:

Bij aankomst voor uw afspraak zullen we uw intakeformulieren bespreken en enkele tests uitvoeren om de werking van uw zenuwstelsel te beoordelen. We zullen ook enkele houdingsfoto's maken.

Daarna bespreken we uw doelen voor chiropractische zorg en hoe het u ten goede kan komen. Indien nodig zullen we aanpassingen maken met behulp van technieken die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Tijdens uw tweede afspraak:

U ontvangt een boek dat chiropractie uitlegt en hoe het u kan helpen. 

Op basis van uw voorgeschiedenis en het onderzoek tijdens het eerste bezoek zullen we een gepersonaliseerd behandelplan voor u opstellen. Dit plan kan afspraken omvatten, één keer per week of twee keer per week, afhankelijk van uw behoeften.

Regelmatige aanpassing:

Bij aankomst wordt u hartelijk begroet en uitgenodigd om plaats te nemen in onze ruime wachtruimte, waar u kunt genieten van gratis thee en water.

Tijdens de aanpassing kunnen we tegelijkertijd meerdere mensen aanpassen om optimale integratie van de nieuwe informatie die uit de aanpassing wordt ontvangen mogelijk te maken. 

Als u als gezin komt, kunnen we iedereen achtereenvolgens aanpassen om uw energie te combineren.

mother and child adjusted together by Lise

Komt u met kinderen of hond(en)? Geen probleem!

mother with a stroller with dougther and a dog illustration

Kinderen en huisdieren zijn welkom in de praktijk.

We hebben een speciale ruimte met speelgoed voor kinderen die wachten terwijl hun ouders behandeld worden, evenals een plek voor goed gedragende honden.

Wist u dat we ook kunnen helpen en behandelen van uw huisdieren? Kijk eens op Dierbalans! ;)

Onze studio in Amsterdam-Noord

bottom of page