top of page
Profile picture of Lise

Hallo, ik ben Lise!

Ik ben Lise Rodero, een Doctor of Chiropractic. Oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk, woon en werk ik al meer dan vier jaar in Nederland. Ik spreek Frans, Engels en Nederlands. Mijn ware passie ligt in het begrijpen van de complexe werking van zowel het menselijk als het dierlijk lichaam en ik verwonder me over hun ongelooflijke aangeboren vermogen om zichzelf te genezen.

Al van jongs af aan koester ik een diepe wens om natuurlijke genezing te faciliteren door middel van manuele technieken. Aanvankelijk was mijn droom om een paardenosteopaat te worden, gespecialiseerd in de behandeling van dieren, met name paarden.

 

Tijdens mijn tijd op de middelbare school ontdekte ik per toeval chiropractie door een gesprek met een chiropractiestudent. Geïntrigeerd zocht ik meteen zelf behandeling om een eerste hand ervaring van dit beroep op te doen. Het was een directe openbaring, waardoor ik me direct heb ingeschreven bij het IFEC (Franco-Europees Instituut voor Chiropractie).

 

De afgelopen jaren heb ik me als chiropractor in Hoogeveen toegelegd op de behandeling van kinderen en hun families. Deze ervaring heeft me doen beseffen hoe belangrijk de relaties en interacties binnen het gezin zijn voor iemands algehele gezondheid en welzijn. Ik heb uitgebreide training gevolgd in chiropractische zorg specifiek gericht op baby's, kinderen en zwangere vrouwen met behulp van zachte technieken.

 

Ik ben sterk overtuigd van de diepgaande verbinding tussen ons sociale en emotionele welzijn en onze fysieke gezondheid. Bovendien geloof ik in de complexe onderlinge verbanden die niet alleen tussen mensen bestaan, maar ook tussen ons en onze dierlijke metgezellen. Wanneer elk gezinslid in staat is om contact te maken met zijn eigen lichaam, heeft dit een positief effect op de relaties met anderen.

 

Vorig jaar kreeg ik de ongelooflijke kans om mijn lang gekoesterde droom te verwezenlijken door een opleiding te volgen in dierlijke chiropractie. Als gevolg daarvan kan ik nu zorg verlenen aan het hele gezin, inclusief onze geliefde dierlijke metgezellen.

bottom of page